[SOLVED] Title strips

Welcome Forums General discussions [SOLVED] Title strips

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  scudie 3 weeks, 2 days ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #46937

    thatsmesd
    Participant

    Just changed some of my songs and went to print the title strips using the provided software, for some reason when I click to automatically retrieve songs and select a folder it just lists the first song or whichever individual song I select,  I cant get it to list all the songs in the folder, It worked fine several times before and even listed all the songs from the renamed mp3’s on the sd card.
    I re downloaded the software but no joy, am I having a senior moment or is there an issue with the software? running windows 10, Any help would be appreciated.

    #46938

    Sooner
    Participant

    I use Windows 10 and have never had that problem. Maybe a problem with your new input file.  Did you keep a copy of the old file? Does it still work?

    #46939

    scudie
    Participant

    I also use Windows 10 with no problems, did a new SD for one of my box’s this week.

    All worked fine for me, are you sure you have all the tracks in the folder?

    Cheers Scudie

    #46940

    thatsmesd
    Participant

    Tried again today, I open the application, select the wallbox type, click continue to playlist, click the “Choice Folder” button, select the folder with 16 mp3 files in it then click open, it then just shows the selected folder & first song title in the top right hand box where is said “select MP3 file”, nothing showing in any of the title or artist boxes, I thought it should list all the tagged mp3 files on the folder I selected?
    Am I doing something wrong?

    #46941

    Sooner
    Participant

    Sounds like a problem with your file. Did you have one that worked previously?

    #46942

    thatsmesd
    Participant

    Sorted, tried it on my laptop and it worked ok, re installed Java on my PC and it works ok now.

    #46943

    scudie
    Participant

    Nice one glad to here that you got sorted, very peculiar as it had obviously worked befor.

    Things seem to disappear on my phone!

    Cheers Scudie

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.